I heard a young girl calling

Jag har bestämt mig, åker hem om tre veckor för att jag saknar världens finaste hund.

//emelie

Time for heroes

Did you see the stylish kids in the riot
We were shovelled up like muck
Then set the night on fire
Wombles bleed truncheons and shields
You know I cherish you my love

- Libertines


Johnny Thunders & The Heartbreakers


Nico


Patti Smith


Iggy Pop & Debbie Harry



Richard Hell


The Clash


Dave Vanian


Stiff Little Fingers



alltid.

//emelie


Don't ever fade away.

Till dig, även om du inte läser det här, och du skulle inte förstå ändå:

Såg en ny video på dig idag, looking good my love. Kommer ihåg första videon jag såg, jag var så faschinerad av dina skills, av dig ig dig. Jag tror jag tittade på videon 10 gånger i rad. Jag kunde inte sluta titta på dig. Det är cirka ett år sedan nu, men jag kan fortfarande komma och tänka på dig ibland, du och ditt fina sätt. Tänk om jag skulle drygat mig, avfärdat dig den där kvällen? Även om jag var pain in the arse ibland, eller ja väldigt ofta, så sa du inte ett enda ont ord till mig trots mina dramatiska vändningar. Du är en av de finaste killar jag någonsin träffat. Sista morgonen, efter att du hoppat ut genom "bakvägen", gick det upp för mig att jag nog aldrig mer kommer träffa dig. Du är fin, håll hårt i din käraste, du förtjänar det.

// emelie


Roots radicals rockers and reggae.

Viddy well, lovely day, isn't it? Min hals är i katastrofalt dåligt skick, jag är brutalt trött, jag har inga pengar, jag har ruskigt mycket plugg att ta igen. MEN, dagen är vacker då vi alla gillar fredagar och just idag får jag tillbaka min cykel, min älskade rosa-lila cykel med rostinslag.

Var på Göteborgs stolthet igår, dvs. Kålles. Först var det brännboll som gällde, och som den troopern jag är har jag nu ett väldigt infekterat sår som täcker hela mitt vänstra knä. Enough said. Vidare bar det av till en mucho trevlig sittning som lade grunden för en sjukt bra kväll. Som alla andra fina kvällar här i Lund så avslutades den på Malmös, varför bryta ett vinnande koncept? Att traska hem en iskall morgon kan vara rätt.. rätt uppfriskande.

Nu vill jag mest skjuta mig själv i foten, förbarma mig själv över hur dålig självdisciplin jag besitter. Lord have mercy on me.


jag vill inte, jag kan inte, låt mig vara.


//emelie


I walked upon the edge of no escape and laughed

Jag har väntat på en guide som skall ta min hand, leda mig på rätt väg. Jag har tappat kontrollen igen, förvirringen i min blick säger allt. Jag har avslöjat hemligheter ifrån det förflutna, jag har tappat kontrollen, igen, igen, igen. När rutinen biter ifrån, när ambitionen är låg. Då tappar jag kontrollen, igen.

Olika färger, olika former av misstagen jag gjort. Jag har gått på vatten, jag har sprungit genom eld. Verkar inte som jag kan känna något längre. Jag, väntandes på mig själv, längtandes efter något mer. Jag, se mig denna gången. Hoppas på något mer.

jag, genom, via, inte mina, Ian Curtis, hans, alster.


the show must go on

// emelie


RSS 2.0